A Kaliforgia hetedik, utolsó évadja is véget ért idén, elbúcsúztunk a drogok, nők és mindenféle pia iránt nyitott hedonista, flegma Hank Moodytól, David Duchovny figurájától (érdekes összevetni ezt, és az X-Aktákban megformált karakterét). A sorozat tele volt ilyen-olyan szexjelenettel, voltak szépek és rondák, természetesek, izzadtságszagúak és nevetségesen túljátszottak, de egy sem volt annyira rettentő, mint az alábbi.

A sztori szerint a roppant gazdag Stu kerek egymillió dollárt ajánl fel Marcynak, hogy újra lefeküdjön vele. A nő eleinte felháborodik, majd hezitál hosszan, végül rábólint, el is megy a producerhez, de ekkor még meggondolja magát. Eztán Stu látható, amint elővesz egy – Marcyra igencsak emlékeztető - szexbabát, ölébe veszi, kedveskedik neki, majd az ágyra dobja, és bőszen nekilát. Ez még a béna szexben gazdag Kaliforgiából is kilógott, talán nem is baj, hogy vége a sorozatnak.

(Érdekes adalék, hogy a guminőt megtalálja a valódi Marcy, meg is döbben, de közben egy valódi prosti lelép az egymillió dollárral).